راهنمای خرید بهرین کنسول ها برای بازی
راهنمای خرید بهرین کنسول ها برای بازی
راهنمایی خرید بهترین کنسول ها برای بازی
سلام به سایت گیم کالا خوش آمدید امروز اومدم چه نکاتی قبل از خرید کنسول باید رعایت کنیم پس با ما همراه باشید تا بهتون بگویم
1. مقایسه کنسول بازی از نظر قیمت
برای این که انتخابتان درست باشد، بعد از تعیین بودجه، چندین کنسول که در آن رنج قیمتی هستند را انتخاب کنید. سپس ویژگیهای این کنسولها را با هم مقایسه کنید و کم کم چندین کنسول را حذف کنید تا انتخابتان به دو یا سه مورد محدود شود. در نهایت بهترین کنسول بازی بر اساس نیاز خود را انتخاب کنید. این نکته را به خاطر بسپارید که معمولا با عرضه کنسولهای جدید، کنسولهای قدیمیتر از نظر قیمت کاهش پیدا میکنند. البته ممکن است چندین سال طول بکشد تا این اتفاق بیفتد.
کنسولها همچنین اغلب قیمت پایینتری از رایانههای شخصی رده بالا دارند. همین موضوع باعث شده که کنسولهای بازی به گزینهای مقرون به صرفهتر از رایانههای گیمینگ برای بسیاری از گیمرها (به ویژه مبتدیان) تبدیل شوند.
2. مقایسه کنسول های بازی از نظر گرافیک
خیلی از افراد هنگام خرید از عملکرد گرافیک غافل میشوند زیرا نمیدانند که گرافیک میتواند از نظر بصری تجربهای خیره کننده و روان را برای شما فراهم کند. کنسولهایی مانند سری پلی استیشن و ایکس باکس دارای سخت افزار قدرتمندی هستند که از گرافیک با وضوح بالا، نورپردازی شبیه واقعیت و نرخ فریم ثابت و یکنواخت پشتیبانی میکنند.
هنگام خرید مشخصات فنی و گرافیک کنسول را در نظر بگیرید تا مطمئن شوید که انتظارات شما را برای تصاویر عالی و گیم پلی روان برآورده میکند.
3. مقایسه کنسول های بازی از نظر نوع بازی
هر کنسولی به نیازهای نوع خاصی از گیمرها پاسخ میدهد و برای گروه سنی خاصی مناسبتر است. از ماجراجوییهای اکشن گرفته تا شبیه سازیهای ورزشی و تجربههای خلاقانه سندباکس (sandbox)، این کنسولها یک پلتفرم همه کاره برای تجربه گیمینگ هستند.
سازگاری عقبرو (backward compatibility) به معنای توانایی کنسول در اجرای بازیهای نسخههای پیشین خود است. هر کنسولی تعدادی بازی جدید و قدیمی دارد. کنسول Wii U نینتندو از نظر سازگاری عقبرو میتواند همه بازیهای نسخه Wii را اجرا کند. Xbox One نیز قابلیت اجرای برخی از بازیهای Xbox 360 را دارد. با این حال، پلی استیشن 4 تنها مجموعه محدودی از بازیهای سیستمهای قبلی را اجرا میکند.
4. مقایسه کنسول های بازی از نظر سرویس های آنلاین
هر سرویس آنلاین تعدادی گزینه مختلف را برای بهبود تجربه گیمینگ ارائه میدهد. البته هر سه (نینتندو، پلی استیشن و ایکس باکس) شامل یک فروشگاه مجازی هستند که میتوانید بازیهای کلاسیک را از آنها خریداری کنید.
توانایی بازی آنلاین برای بسیاری از گیمرها یک ضرورت و فاکتور مهم محسوب میشود و خوشبختانه امروزه اکثر کنسولهای پرطرفدار اتصال آنلاین را ارائه میدهند. با کمک سرویسهای آنلاین میتوانید با گیمرهایی از هر نقطه دنیا بازی کنید و به رقابت با هم بپردازید. در حالی که PlayStation 4 و Nintendo Wii U یک شبکه آنلاین رایگان ارائه میدهند اما اتصال به ایکس باکس لایو (Xbox Live) برای شما هزینه دارد.
5. مقایسه کنسول های بازی از نظر واقعیت مجازی
بازیهای VR را میتوان روی گوشی موبایل هوشمند، رایانههای شخصی، لپتاپها و کنسولهای بازی پخش کرد. کنترل کردن بازیهای VR ممکن است با صفحه کلید و ماوس استاندارد، دسته بازی و روشهای ضبط حرکت باشد. اگر به این سبک بازیها علاقه دارید حتما چک کنید که کنسول مورد نظرتان از این قابلیت را پشتیبانی میکند.
در بازیهای ویدئویی که از واقعیت مجازی پشتیبانی میکنند از یک محیط مصنوعی سه بعدی استفاده میشود. محیطهای واقعیت مجازی با نرمافزار VR ایجاد میشوند و به گونهای به کاربر ارائه میشوند که جایگزین محیط واقعی میشوند. با کمک این بازیها و با به کار بردن ابزار مخصوص حس میکنید که واقعا در آن محیط هستید.
6. رابط کاربری
یک کنسول خوب باید رابط کاربری کاربر پسند داشته باشد. این شامل منو، آیکونها و سایر عناصر گرافیکی است که به کاربر این امکان را میدهند تا به راحتی در قابلیتهای کنسول پیمایش کند.
کنسولی را انتخاب کنید که کار با رابط کاربری آن برای شما راحت باشد. همچنین رابط کاربری برخی از کنسولها را میتوان مطابق با ترجیحات کاربر سفارشی کرد. این شامل تغییر پسزمینه، تم و سایر تنظیمات است. رابط کاربری برخی از انواع کنسول، به خصوص کنسولهای جدیدتر را میتوان از طریق به روز رسانی نرم افزار آپدیت کرد که این میتواند ویژگیها و پیشرفتهای جدیدی را به کنسول اضافه کند.
7. پشتیبانی از رسانه
اگر چه در گذشته کنسولها فقط مخصوص بازی کردن بودند اما امروزه کنسولها را میتوان برای چیزی بیش از بازی استفاده کرد. اگر از گوش دادن به موسیقی، تماشای ویدیو یا پخش آنلاین توییچ (Twitch) در بین جلسات گیمینگ خود لذت میبرید،
8. دسته بازی
دسته بازی مهم تر از چیزی است که حتی فکرش را میکنید. بهتر است در حین خرید دسته بازی به نحوه چیدمان دکمه ها، بدنه، جنس آن و نحوه کار با آن توجه کنید تا بعدها به مشکل برنخورید. از آنجایی که قرار است دسته کنسول گاهی تا چند ساعت در دست تان باشد همیشه راحتی آن را در اولویت قرار دهد و به هیچ عنوان سراغ دسته های سنگین نروید.
9. لوازم جانبی
اگر میخواهید بازی های VR را انجام دهید، باید بدانید که آیا کنسول تان تجهیزات VR را دارد یا خیر. از دوربین هایی مانند کینکت (kinect) نیز می توان برای دستورات صوتی و بازی های تناسب اندام استفاده کرد.
10. بازیهای انحصاری
بازی های انحصاری به بازی هایی می گویند که فقط برای یک کنسول منتشر می شوند. به عنوان مثال بازی Halo برای کنسول ایکس باکس و Uncharted فقط برای پلی استیشن قابل دسترس است و به علت حق امتیازی که دارند نمی توان آن ها را روی دستگاه های دیگر
امیدوارم از این نکاتی گفتم بهره کافی برده باشید و نکاتی من گفتم عملی کنید
دیدگاه خود را بگذارید